ACNÉ

Deze aandoening komt vaker bij de wat jongere klanten voor, maar ook volwassenen kunnen ernstig lijden onder deze ontsierende puistjes in gezicht, hals, decolleté en rug. Doordat er meerdere soorten acné zijn, zijn er dus ook verschillende behandelmethoden nodig. Uiteraard is reinigen van groot belang en met ondersteunende produkten van Billabong Beauty (het merk waarmee wij werken) kunnen veel problemen worden opgelost.

In sommige gevallen zijn er echter meer rigoureuze stappen nodig. In dit geval maken wij gebruik van een koraalpeeling van het merk Christina. De resultaten hiervan zijn zelfs op langere termijn zeer positief.

Ook maken wij gebruik van ons LED licht, waarbij we variëren met rood LED licht wat wondgenezend en normaliserend op de huidfuncties werkt. Daarnaast hebben wij ook blauw LED licht dat de acné bacterie vernietigt.

Tenslotte wil ik u wijzen op het feit dat de behandeling van acné maatwerk is. Temeer daar acné meerdere oorzaken heeft en daar dus ook naar moet worden gekeken

Klik hier voor een voorbeeld van voor- en na de behandeling.

 

Acné