Couperose

Helaas zijn deze ontsierende adertjes in het gezicht een erfelijke kwaal, die op verschillende manieren tot uiting komen. Algemene roodheid, zichtbare fijne adertjes, spinnetjes of bloedspatjes. Gelukkig kunnen al deze vormen goed behandeld worden met de Energist VPL en wel met prachtige resultaten!

De verfijnde lichtimpulsen van de VPL geven een intense warmte, waardoor het bloed in deze kleine adertjes wordt “gecoaguleerd”. Dit betekent dat het in een vaste vorm door de huid naar boven wordt gefilterd en uiteindelijk als huidschilfer verdwijnt.

Een bijkomend voordeel is dat u een tevens een huidverjongingskuur ondergaat doordat de lichtimpulsen de dermis en epidermis zo laat “schrikken” , dat deze gestimuleerd worden tot de aanmaak van collageen. Resultaat is een steviger huid die minder vatbaar is voor nieuwe uitstulpingen in de haarvaten. Ook eerdergenoemde Ageless kan hierbij van binnenuit een verstevigende rol spelen. En ook hier is de LED-lichttherapie weer een goede aanvulling om de behandeling nóg beter te laten slagen.

Klik hier om een voorbeeld te zien van voor- en na de behandeling.

 

Couperose