Het Instituut

Graag willen wij u kennis laten maken met ons instituut voor huidverjonging en huidverbetering. Hier geven wij gespecialiseerde behandelingen op het gebied van huidverjonging en huidverbetering waarbij wij dit bewerkstelligen zonder de huid te beschadigen. Dus geen naalden, agressieve peelings of inspuitingen. Maar met o.a. de allernieuwste technologie op dit gebied: Hydrafacial en LED.

Tevens verzorgen wij permanente ontharing met de Energist VPL, het allernieuwste systeem dat er op dit moment is. Tal van dermatologische rapporten bewijzen dat de Energist met zijn unieke VPL techniek succesvol blijkt te zijn waar andere systemen falen.

Naast onze specialistische behandelingen verzorgen wij natuurlijk ook de reguliere verzorgende gezichts- en decolletébehandelingen, harsen wij verschillende lichaamsdelen en verzorgen wij massages.

Wij werken met een intakegesprek dat gratis en geheel vrijblijvend is. In dit gesprek kunt u uw persoonlijke wensen en problemen aangeven, samen kijken we dan wat voor u de meest geschikte behandeling is. U krijgt vervolgens het behandelplan thuis gestuurd, zodat u alles nog eens rustig na kunt lezen, weet wat de behandeling inhoudt en weloverwogen een beslissing kunt nemen.

 

im_salon

Het Instituut