Huidverjonging/Huidverbetering

Wij gaan hierbij uit van huidverjonging zonder de huid te beschadigen, en dat kan! De revolutionaire crème van Ageless is hiervan het bewijs. Ageless zorgt ervoor dat collageen op zeer actieve wijze wordt opgebouwd door de hoge dosis vitamine C (30%) die aanwezig moet zijn in de lederhuid. Ageless levert als enige product ter wereld op haar eigen gepatenteerde wijze collageenproduktie bevorderende werkstoffen tot in de diepere huidlagen. Hierdoor geeft het duurzame resultaten.

Daarnaast hebben wij de allernieuwste apparatuur om dit huidverjongingsproces te ondersteunen en te versnellen. Ook hierbij geldt dat wij niet met apparaten werken die de huid daadwerkelijk beschadigen of verwonden. Geen naalden, agressieve peelings of inspuitingen.

Kortom: Duurzame huidverjonging op een veilige manier zonder deze te beschadigen maar door lichaamseigen collageen weer op te bouwen. De huid wordt weer dikker, gaat liften en de rimpels worden vanuit de diepere huidlagen weer opgevuld met eigen collageen.

Verdere uitleg geven wij u graag persoonlijk!

Klik hier voor voorbeelden van duurzame huidverjonging!

LED           HYDRAFACIAL           ULTRASOON             VPL

 

im_ageless

Huidverjonging / verbetering