Littekens

De littekens behandelen wij op 3 verschillende manieren. Juist door het combineren van de verschillende behandelmethodes ontstaat er sneller een betere doorlaatbaarheid van het verkleefde littekenweefsel, de doorbloeding komt weer beter op gang en de afvalstoffen die vrijkomen worden effectiever afgevoerd. Resultaat is een zichtbare en blijvende verbetering zonder pijnlijke of agressieve behandeling.

De behandeling bestaat ten eerste uit het geven van een plaatselijke bindweefselmassage, die het weefsel helpt versoepelen en zodoende het gehele proces versnelt.

Vervolgens wordt het litteken behandeld door met ultrasone geluidsgolven een gel in de huid te werken die 20% centella asiatica bevat. Deze gel heeft een sterk normaliserende werking op de huid.

Tenslotte sluiten we af met het plaatsen van rood LED-licht op het litteken. Dit licht bewerkstelligt een opslag van energie in de diverse huidcellen (vergelijkbaar met de fotosynthese van planten), waardoor de celdeling wordt bevorderd, wondheling actief wordt gestimuleerd en de produktie van nieuwe bindweefsel (collageen en elastine) wordt geactiveerd. Doordat het licht werkzaam is tot 5 mm diep in de huid wordt ook hier het litteken weer in diepte behandeld.

 

im_litt

Littekens