Permanente ontharing

Op dit moment zijn er een aantal manieren om uw haren definitief te verwijderen. Wij werken met VPL, een methode die het goede van IPL en laser in zich verenigt en zich daarna verder heeft ontwikkeld. Resultaat is een gepatenteerde methode die werkt volgens het principe van “selectieve fotothermolyse (foto=licht,thermo=warmte).

Bij fotothermolyse wordt licht aangetrokken door het pigment in het haartje, en omgezet in warmte. Deze warmte, minimaal 65 graden, vernietigt de groeicellen in het haarzakje. Het woord “selectieve” geeft aan dat de warmte alleen in het haarzakje komt, zonder het omliggende weefsel te beschadigen. Elke flits bestaat uit een reeks micropulsen, waardoor de energie kan worden aangepast aan de specifieke noden van uw haar en huid. Het rode licht dat wordt gebruikt heeft de juiste golflengte, zodat tot 6 mm diep in de huid gewerkt kan worden en dus zelfs de diepst liggende haren (5mm) effectief behandeld kunnen worden.

Afhankelijk van de dikte van de haren, de hoeveelheid pigment en het contrast tussen haar en ongebruinde huid zou u in 4 tot 8 behandelingen klaar kunnen zijn. Belangrijk om te weten is dat met deze methode ook donkere huidtypes behandeld kunnen worden.

Met deze methode bent u snel, veilig en efficiŽnt van uw ongewenste haargroei af.

 

Permanente ontharing