Permanente ontharing

Op dit moment zijn er een aantal  manieren om uw haren definitief te verwijderen. Wij werken met Elektrische Epilatie en VPL.

 Elektrische epilatie werkt met een hele dunne naald die in het haarzakje glijdt en daar vervolgens enkele seconden stroom krijgt. Door de stroom ontstaat er warmte in het haarzakje, waardoor de haar beschadigd en vernietigd wordt. De haren worden een voor een behandeld, waarna dunnere en zwakkere haartjes terug zullen komen, die opnieuw behandeld moeten worden. Uiteindelijk zullen alle haren verdwenen zijn. Elektrische epilatie is ongevaarlijk voor de huid maar niet geheel pijnloos maar, door de stroomsterkte aan te passen aan de klant is elektrische epilatie voor iedereen draaglijk te maken. Soms kan de huid reageren met roodheid en kleine pukkeltjes.

VPL is een methode die het goede van IPL en laser in zich verenigt en zich daarna verder heeft ontwikkeld. Resultaat is een methode waarbij licht wordt aangetrokken door het pigment in het haartje, en omgezet in warmte. Deze warmte, minimaal 65 graden, vernietigt de groeicellen in het haarzakje. De warmte komt alleen in het haarzakje, zonder het omliggende weefsel te beschadigen. Elke flits bestaat  uit een reeks micropulsen, waardoor de energie kan worden aangepast aan  de specifieke noden van uw haar en huid. Het rode licht dat wordt  gebruikt heeft de juiste golflengte, zodat tot 6 mm diep in de huid gewerkt kan worden en dus zelfs de diepst liggende haren (5mm) effectief behandeld kunnen worden. Afhankelijk van de dikte van de haren, de hoeveelheid pigment en het contrast tussen haar en ongebruinde huid zou u in 4 tot 8 behandelingen klaar kunnen zijn. Belangrijk om te weten is dat met deze methode ook donkere huidtypes behandeld kunnen  worden. Met deze methode bent u snel, veilig en efficiënt van uw ongewenste haargroei af. 

U bent van harte welkom voor een intakegesprek, belt u gerust om een afspraak te maken.

 


Direct contact:
T
  0341 785 665
M 06 22 80 82 01
E info@instituutdermalogique.nl
 

Geïnteresseerd in een ?
Maak een afspraak en maak kennis met
ons nieuwe merk Beauté Pacifique!

Volg ons op: