Ultrasoon

De ultrasone geluidsgolven zorgen ervoor dat de ruimte tussen de cellen wat groter wordt, hierdoor kunnen afvalstoffen die zijn vrijgekomen door de trillingen van de ultrasone geluidsgolven effectief worden verwijderd, waarna de huid weer optimaal gehydrateerd kan worden. Afvalstoffen onttrekken namelijk vocht aan de huid. Een gedehydrateerde huid verliest zijn vitaliteit en gaat hangen.

de werkstoffen uit de natuurlijke concentraten in gelvorm, waarmee gewerkt wordt,worden dieper de huid in gebracht om daar hun werk te doen afvalstoffen worden vrijgemaakt en afgevoerd, de huid krijgt een superhydratatie, een verbeterde stofwisseling en doorbloeding, de collageenproductie wordt bevorderd, rimpeltjes worden vervaagd en de huid wordt gelift. De ampul wordt hierbij volledig afgestemd op de behoeften van uw huid. Ultrasone geluidsgolven geven door hun trillingen een micromassage aan de huidcellen, en deze micromassage geeft weer een lichte verwarming in de cellen. Deze warmte geeft nu juist de optimale celtemperatuur voor stofwisseling- en regeneratieprocessen.

En hoewel de werkstoffen dieper in de huid gebracht worden door de ultrasone geluidsgolven, kunnen ze door hun grofheid echter niet in de lederhuid komen en dus ook niet gebruikt worden voor collageenaanmaak aldaar, ze kunnen echter wl rimpelvervagend werken in de opperhuid. Vandaar dat de behandeling een geweldig direct effect geeft.

De ultrasone geluidsgolven geven door hun trillingen tevens een micromassage aan de huidcellen, die wl tot in de lederhuid door dringt. Die micromassage geeft weer een lichte verwarming in de cellen en helpt zo mee aan een optimaal klimaat voor stofwisseling- en regeneratieprocessen.

im_hf

Ultrasoon